Woningaanbod in Façade Deurne

Het aanbod in Park Zwanenberg
X
Façade Deurne

Fase 01 (uitverkocht)

Opgeleverd en geheel verkocht!
22 rij- en hoekwoningen. Ze zijn te zien in dit eerste deel van Façade dat al helemaal bewoond is. De moeite waard om eens een kijkje te gaan nemen. Je kunt dan met eigen ogen zien hoe mooi het geworden is.

Façade Deurne

Fase 02 (uitverkocht)

In september is de bouw gestart van 43 woningen. Dit betreffen rij- en hoekwoningen, twee-onder-een-kapwoningen, één vrijstaand geschakelde woning en semi-bungalows.

Façade Deurne

Fase 03 (uitverkocht)

De verkoop is gestart in januari 2017. Deze fase bestaat uit 15 woningen; 06 rij- en hoekwoningen (enkele met garage) 08 zeer royale twee-onder-een-kapwoningen en één vrijstaand(e) (geschakelde) woning. Je kunt je nog inschrijven (voor de reservelijst).

Façade Deurne

Fase 04 (uitverkocht)

32 rij- en hoekwoningen aan de Fabriekstraat. Vergelijkbaar met de eerder gerealiseerde woningen aan de Fabriekstraat. En 8 zeer royale twee-onder-een-kapwoningen aan de Steenovenweg.

Façade Deurne

Fase 05

De ontwikkeling van deze fases laat nog even op zich wachten. Het is nog niet mogelijk om je hiervoor in te schrijven. Na fase 03 zullen we een aanvang maken met de volgende fase.

Façade Deurne

Fase 05

De ontwikkeling van deze fase laat nog even op zich wachten. Je kunt je alvast inschrijven. We houden je dan automatisch op de hoogte.

Gebiedskaart Façade Deurne; Bekijk het aanbod per deelgebied door op een deelgebied te klikken.

Ik heb belangstelling  Ik heb belangstelling

Antonie Berkers
Van Santvoort Makelaars
Lagekerk 13
5751 KG DEURNE
0493 322 111
info@deurne.vansantvoort.nl

Antonie Berkers
Ligging van het project