Het dorpse gevoel zoals je gewend bent

De spoorzone in Deurne is omgetoverd tot een eigentijdse en toegankelijke nieuwe buurt. De architectuur is tijdloos, de aantrekkelijke buitenzijde vormt samen met de efficiënte indeling de perfecte combinatie.

Fase 01 en 02 zijn inmiddels gerealiseerd en bewoond.

Fase 03

De derde fase bestaat uit 15 nog niet eerder gerealiseerde woningtypes! Twee maal een rijtje van drie rij- en hoekwoningen, acht zeer royale twee-onder-een-kapwoningen en een prachtige vrijstaand geschakelde woning. Bekijk hier het nog beschikbare aanbod.

Fase 04

Inmiddels is ook gestart met fase 04. Dit betreffen 32 rij- en hoekwoningen gelegen aan de Fabriekstraat en de daarachter gelegen Laurens Costerstraat en Steenovenweg. De woningen zijn vergelijkbaar met de eerder gerealiseerde woningen aan de Fabriekstraat. Je woning heeft een ruime open keuken en een lichte woonkamer met schuifpui naar de tuin. Op de eerste verdieping zijn standaard drie slaapkamers en een badkamer. De tweede verdieping is vrij indeelbaar. In de riante tuin kan je heerlijk ontspannen. Bekijk hier het woningaanbod.

8 extra twee-onder-een-kapwoningen

Binnenkort in verkoop 8 zeer royale twee-onder-een-kapwoningen aan de Steenovenweg! De verkoop start op 15 september aanstaande. Je bent vanaf 16.00 tot 18.00 uur van harte welkom bij Van Santvoort Makelaars, Lagekerk 13 te Deurne!

Belangstelling voor de woningen in Façade Deurne? Neem contact op met de makelaar.

Ik heb belangstelling  Ik heb belangstelling

Antonie Berkers
Van Santvoort Makelaars
Lagekerk 13
5751 KG DEURNE
0493 322 111
info@deurne.vansantvoort.nl

Antonie Berkers
Ligging van het project