Woningaanbod in Façade Deurne

Het aanbod in Park Zwanenberg
X
Façade Deurne

Fase 01

Opgeleverd en geheel verkocht!
22 rij- en hoekwoningen. Ze zijn te zien in dit eerste deel van Façade dat al helemaal bewoond is. De moeite waard om eens een kijkje te gaan nemen. Je kunt dan met eigen ogen zien hoe mooi het geworden is.

Façade Deurne

Fase 02

In september is de bouw gestart van 43 woningen. Dit betreffen rij- en hoekwoningen, twee-onder-een-kapwoningen, één vrijstaand geschakelde woning en semi-bungalows. Er zijn nog enkele woningen te koop. Klik hier om te zien welke woningen dat zijn.

Façade Deurne

Fase 03

De verkoop is gestart in januari 2017. Deze fase bestaat uit 15 woningen; 06 rij- en hoekwoningen (enkele met garage) 08 zeer royale twee-onder-een-kapwoningen en één vrijstaand(e) (geschakelde) woning. Je kunt je nog inschrijven (voor de reservelijst).

Façade Deurne

Fase 04

32 rij- en hoekwoningen aan de Fabriekstraat. Vergelijkbaar met de eerder gerealiseerde woningen aan de Fabriekstraat. En 8 zeer royale twee-onder-een-kapwoningen aan de Steenovenweg. Ben je geïnteresseerd in deze woningen? Bekijk hier meer informatie.

Façade Deurne

Fase 4b

8 zeer royale twee-onder-een-kapwoningen aan de Steenovenweg. Ben je geïnteresseerd in deze woningen? Bekijk hier meer informatie.

Façade Deurne

Fase 06

De ontwikkeling van deze fases laat nog even op zich wachten. Het is nog niet mogelijk om je hiervoor in te schrijven. Na fase 03 zullen we een aanvang maken met de volgende fase.

Gebiedskaart Façade Deurne; Bekijk het aanbod per deelgebied door op een deelgebied te klikken.

8 extra twee-onder-een-kapwoningen

In verkoop 8 zeer royale twee-onder-een-kapwoningen aan de Steenovenweg! Bekijk hier alle specificaties!

Ik heb belangstelling  Ik heb belangstelling

Antonie Berkers
Van Santvoort Makelaars
Lagekerk 13
5751 KG DEURNE
0493 322 111
info@deurne.vansantvoort.nl

Antonie Berkers
Ligging van het project